Na základě § 59, § 60 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v souladu s vyhláškou MŠMT č. 422/2023 Sb. o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání a zákonem č. 500/2004 Sb. - správní řád, vše ve znění pozdějších předpisů, vyhlašuje ředitel školy
druhé kolo přijímacího řízení
pro přijímání do prvních ročníků denního, dálkového studia a denního nástavbového studia na
SOŠ stravování Říčany s. r. o. pro školní rok 2024/2025.
Od 21. května 2024 bude v systému DIPSY k dispozici seznam volných míst.
Přihlášky do druhého kola přijímacího řízení na střední školy je nutné podat do 24. 5. 2024!
Stejně jako v prvním kole lze vybrat max. 3 obory bez a 2 obory s talentovou zkouškou.
Veškerá kritéria a potřebné přílohy (např. vysvědčení či potvrzení od lékaře) zveřejní školy v systému DiPSY.
POZOR ZMĚNA TERMÍNU - Pohovor s cizinci 12. června 2024.
Nahlížení do spisu 19. června 2024
Rozhodnutí o přijetí/nepřijetí bude zveřejněno v Dipsy a na webových stránkách školy 21. června 2024.
Kritéria přijímacího řízení do 2. kola pro jednotlivé obory vzdělávání ve školním roce 2024/2025
Žádáme uchazeče o pečlivé prostudování kritérií a podmínek pro přijetí ke studiu na zvolený obor!
Výrobce potravin (Pivovarník - sladovník) 29-51-H/01
Technologie potravin 29-41-L/51
obor vzdělání | kód oboru | forma studia | přijímaný počet |
Řezník-uzenář | 29-56-H/01 | denní | 2 |
Kuchař- číšník | 65-51-H/01 | denní | 8 |
Cukrář | 29-54-H/01 | denní | 2 |
Výrobce potravin (Pivovarník-sladovník) | 29-51-H/01 | denní | 7 |
Řezník-uzenář | 29-56-H/01 | dálková | 1 |
Kuchař- číšník | 65-51-H/01 | dálková | 3 |
Cukrář | 29-54-H/01 | dálková | 2 |
Výrobce potravin (Pivovarník-sladovník) | 29-51-H/01 | dálková | 3 |
Technologie potravin | 29-41-L/51 | denní | 1 |
V Říčanech dne 17. 5. 2024
Mgr. Daniel Vančura, MBA v. r.
ředitel školy